Monday, April 9, 2012

Esittelyssä Heron Hall - Presenting Heron Hall

Tässä se nyt on, Heron Hall! Löysin sen tosiaan huutonetistä vaivaiseen 34 euron hintaan (oli alunperin maksanut 80-90 euroa Honkkarissa alennuksessa), iso ja upouusi, vielä paketissa ollut Honkkarin talo <3 Käytiin eilen hakemassa se ja ilta menikin sitten taloa kootessa. Se on kokonaisuudessaan sen verran iso, että meinasi mennä sormi suuhun sijotuspaikan osalta. Lopulta telkkari ja dvd saivat häädön varastoon (eipä ne muussa kuin dvd-käytössä ollukaan) ja Heron House pääsi paraatipaikalle olkkariin, mummon peruja olevan lipaston päälle :) Talon strategiset ulkomitat on syvyys 36 cm, korkeus 65 cm ja leveys ilman terassiosaa 60 cm, terassin kanssa 86 cm. Huonekorkeus on 21,5 cm paitsi ullakolla, missä se on 16,5 cm.

Here it is, Heron Hall! I found it online for a mere 34 euros (it originally cost 80-90 euros on sale), brand new and still in the package <3 It's a large house from the Hong Kong retail chain. We picked it up yesterday and I spent the evening building it. It's so big that for a moment I didn't know where to put it. Finally I decided to put the TV and dvd in storage (I only watched dvd movies on it anyway) and put the house in its place - on grandma's old dresser in the living room :) The strategic outer measurements of the house are: depth 36 cm, height 65 cm and width without the terrace-section 60 cm, with the terrace 86 cm. Room height 21,5 cm except in the attic, where it's 16,5 cm.
Vähän pölyssä se on, kattoikkunat ei oo ihan samassa tasossa enkä saannu avautuvan etuosan saranoita ihan suoraan :D No, ompahan viilattavaa :D Portaikot ja niiden kaiteet laitan paikoilleen jahka sisäpinnat on valmiit.

It's a little dusty, the dormer windows aren't perfectly aligned and I couldn't get the doors of the opening facade on quite straight, but I'll fix it later :D I won't put the staircases in place until I've finished the interior.


Huonejärjestys saa varmaan mennä niin, että Ronin ja Hermionen huone on terasin alla, sen vieressä keittiö ja sen vieressä Rosen huone. Sit keittiön yläpuolella olkkari ja sen vieressä Hugon huone ja ullakon jaan niin, että siihen tulee joku mikä lie aula/työpiste/vierashuone ja sen viereen kylppäri.

I think I'll put Ron's and Hermione's room under the terrace, next to that the kitchen and then Roses room. On the second floor the living room and Hugo's room and I'll divide the attic into a hallway/wstudy/guest room and a bathroom.3 comments:

Bullukat said...

Mahtavan edullinen löytö, onneksi olkoon. En ole pitkään aikaan täällä vieraillut, joten tutkimista riittäää.

Hopblogger said...

Love the colors! It will look great when you finish!
Many hugs, conny

shaairah said...

Thanks Conny! I'm itching to get to work, but it'll be a bit longer before I can. Hopefully soon! And I hear Santa is bringing me some building materials ;)