Thursday, December 11, 2014

Mulla on Dremel!!!! - I have a Dremel!!!!

Tää on aikaisten joululahjojen vuosi ja tämän sain yhdistettynä joulu- ja synttärilahjana (helmikuussa täytän huimat 43 vee)!!! Kiitos rakkaat <3 Mä oon haaveillut Dremelistä pitkään ja hartaasti ja tuskin uskon todeksi että tässä se nyt on! Sain sen jo nyt koska tarkoitukseni on ollu saada veljentyttärelleni valmiiksi nukkekodin nyt jouluksi, mutta kuinka ollakaan kehitin sitten jännetuppitulehduksen enkä siis saaa käyttää sitä kun käsi pitää pitää levossa - no siihen kyllä sattuukin niin, ettei tää näpyttelykään mikään kuningasidea ole...

This is a year of early Christmas present and this is my Christmas and birthday present combined (I'll be 43 in February, geez)!!! Thank you my darlings <3 I've dreamed of a Dremel forever and can hardly believe I have one now! The reason I got it already is I've been working on building a dollhouse for my niece for Christmas but in typical form I now have a carpal tunnel infection and am not allowed to use my hand for a while - and it is very painful, the typing isn't really a great idea either...
Tää ol' Tokmannilla tarjouksessa tämän viikon - Dremel 3000 ja mukana 105 lisäosaa. Erityisen makee on toi "jatkopala", jonka ansiosta esmers kaiverrus kynäotteella houkuttelee:

This was on sale at Tokmanni this week - a Dremel 3000 with 105 accessories and the coolest "extension", which makes me long to try out engraving with a pencil hold:Turvaklasit ja hengityssuojaimet on pop:

Safety glasses and respiration protectors are a good idea:


5 comments:

Isabel Ruiz Alonso said...

Ahora a disfrutar haciendo cosas bonitas. Seguro que es una gran ayuda para muchos trabajos

shaairah said...

Thanks, I think it will :)

Eena K. said...

Vautsi, laitahan sitten heti kuvia, kun saat jotain kokeiltua. Me siivoitiin miehen kanssa varastoa ja kaappeja ja kappas, sieltä löytyi harmaa muovilaatikko, jossa oli vastaava vekotin. Mies tuonut joskus muinoin vanhemmiltaan tänne juurikin mun nukkekotiprojekteihin, mutta unohtunut kaappiin eikä edes hahmotettu, että sellainen on olemassa. Noloa - meillä kun ei muutenkaan ole juurikaan mitään romujemmoja eikä tavaroita, joiden olemassaolosta ei ole tietoa. Vaan täytys pian korkata käyttöön!

shaairah said...

Samoin! Herraisä, Dremel sun käsissä, sä oot kohta suit sait sukkelaan rakentanu ihan 1:1 talon sillä ku oot niin kätevä käsistäs!

Helena said...

Hola!!
Pues a disfrutarlo y a hacer muchas cosas!