Thursday, September 12, 2013

Aiempia lahjoja - Earlier gifts

Tässä vielä aiemmin saamiani ihanuuksia - ekan kuvan aarteet tais tulla Realta, tokan äidiltä. Kiitos <3 Tietokoneeni hajos ja sinne jäi varmasti jotain kuvia, mutta kollektiivinen kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka ovat lähetelleet askartelumateriaalia!

Here are a few more treasures I've gotten - I think the stuff in the first pic were from Rea, the ones in the second from mom <3 My computer broke and some pics went with it, but a collective thank you to all wonderful people who have sent me materials for crafts!5 comments:

Isabel Ruiz Alonso said...

Bonitos regalos. Espero que también consigas un ordenador.

Eena said...

Voi juku, mikä blogi täältä tuli vastaan. Itselläni myös Potter -mineilyt meneillään, työn lla Tylypahkan linna. En ole juurikaan suomenkielisistä blogeista löytänyt samaan hurahtaneita, ja siksi ilahduin tästä blogista vallan. Sulla on kaikenlaista hykerryttävää täällä, ja samalla tekis heti mieli ruveta tekemään sun kanssa kauppaa minipääkalloista, minihämähäkeistä ja ja ja.. Ja sulla on noita hahmojakin niin paljon! Vau, tulen uudelleenkin!

shaairah said...

Vitsi miten kiva löytää kanssahurahtanut!! Ehkä me voidaan jossain vaiheessa tehdä Potter-henkinen swappi tms.? Ja tosiaan mulla on kaikenlaista pientä kivaa jos innostut :)

Mun projektit etenee tuskasen hitaasti, jotenkin tuntuu että koko ajan on miljoona muuta asiaa hoidettavana, mut kai se hyvä tulee hiljaa, tai jotain :D

Tylypahka-projekti kuulostaa kutkuttavalta, onko sulla blogia aihesta? Mulle voi laittaa sähköpostiakin, osote löytyy ainakin tuolta mun kennelsivuilta, kun klikkaat tota vinttarilogoa kategorioiden yläpuolella :)

Taianomasta vuotta 2014!

Mi mundo de miniatura said...

Hola Shaairah para participar en mi sorteo debes hacerte seguidora, porque si no otras personas pueden protestar después. Un abrazo

shaairah said...

Oh sorry, I thought I did join :) Well, joined now :)