Tuesday, February 11, 2014

Olisipa kunnon työkalut! - Oh to have proper tools!

Do dii, pubiinhan tarvitaan baaritiski ja aattelin että oivallisin toteutus olisi tehdä sellanen ison huoneen ja "keittiön" väliin. Tuosta sitten siis osa seinää pois. Joopa joo, helppoa kuin heinänteko ;)

Obviously the pub needs a bar and I decided the best way to make that work is to remove part of the wall between the larger room and the "kitchen". Right... easy peasy ;)Voin kertoa, että kun työkaluina on pelkät puukot, tommosen aukon tekeminen kestää näillä kätösillä hieman yli 5 tuntia :D Että sellasta oon tänään puuhastellut :D

I can tell you that making an opening like that using only knives takes a little over 5 hours, at least with these hands :D So this is what I've been doing today :DOllappa varaa Dremeliin!

I wish I could afford a Dremel!


3 comments:

Isabel Ruiz Alonso said...

Vaya paciencia!!!

Eena K. said...

Pubista tulee kyllä varmasti hieno. Hyvin sä olet sen jo tyhjännyt. Ja hei, kun tekee huonoilla työkaluilla ja sen takia kymmenkertaisesti pidempään ja työläämmin kuin kunnon työkaluilla, tietää ainakin tehneensä työtä joka millin edestä. :D Hyvä juttu, että sait saunan irrotettua ehjänä, se olikin aikamoisen kaunis, vaikka ei tosiaan tähän sun suunnitelmaan nyt istukaan.

Rouva E said...

Oot saanut superison ja superihanan lahjoituksen, vau! Seuraan innolla tätä projektia, kuten aina sun päivityksiä! :)

- E