Saturday, August 16, 2014

Paluu nukkisaskarteluun - Back to dollhouse crafts

Kesä on hujahtanut lähinnä koiranpentujen ja hoitomuksujen parissa, enkä oo juurikaan askarrellut muuta kuin lisää kirjoja. Nyt kuitenkin iski inspis pitkästä aikaa, tuloksena uusi takka. Se syntyi näistä osasista:

I've spent the summer mostly taking care of puppies and visiting kids and haven't really done mini crafts except for a load of new books. Now however inspiration struck and the result is a new fireplace. These were the materials I used:


Ja tässä tulos:

And here's the result:


Yritin muistaa ottaa kuvia prosessista, mutta loppupelissä se oli aika turhaa, koska rakentaminen oli niin sellasta pienistä hukkapaloista kokoamista, ettei kuvista varsinaisesti ole minkäänlaista hyötyä, varsinkin kun unohdin koko kameran puolivälissä projektia :D

I tried to remember to take pics of the process but really it was pretty pointless because it was just me building it like a puzzle from scraps, that the pics don't really convey anything, particularly since I forgot the camera halfway through :D

Takan sisus on maalattu muoviläpyskä:

The grate is a painted bubble pack:


Oon melko tyytyväinen tuotokseen, sitä täytyy vielä viimeistellä ja katsoa päivänvalossa (hirvittää jo valmiiksi) ja se on vähän toispuoleinen, mut ei silti hassumpi:

I'm pretty happy with the result, it still needs some finishing touches and I have to look it over in daylight (dreading it already) and it's a bit lopsided, but still, not bad:
4 comments:

Drora's minimundo said...

Great idea, great results! Thanks for sharing.
Hugs, Drora

debbie's mini thoughts and creations said...

great idea, looks good

Karolyn said...

AWESOME! LOVE IT!

Isabel Ruiz Alonso said...

Muy bonita.