Sunday, January 12, 2014

Takaisin mineilyn pariin - Back to the mini crafts

Tauon jälkeen oli eilen vähän aikaa näpräilyynkin :) Pikkupiiperrystä tällä hetkellä, sillä mulla ei oikein oo tilaa levittää isompaa projektia mihinkään just nyt.

Muovisista hammastikuista ja helmistä tein mielestäni tosi kauniit kynttilänjalat  ja karttaneuloista ja helmistä pullot, jotka on vielä koristelematta:

After the brief hiatus I got back to actually making stuff yesterday :) Small bits and pieces at the moment, since I don't really have anywhere to work on the big stuff just now.

I used beads and plastic toothpicks to make really nice candelabras and push pins and beads to make bottles that I've yet to decorate:


Koristelin helmihattuja ja pieniä kruunuja "jalokivin", toiseen kruunuun väkersin tommosen samettihupun:

I embellished bead caps and tiny crowns with rhinstones and made one of those velvet caps for one of the crowns:


Pikkuruisista simpukoista ja muovinarun pätkistä tein etanoita, joita pikkasen koristelin:

I used tiny shells and bits of rubber strig to make slugs and embellished them too a teeny bit:


Tämä lihansyöjäkasvi on ollu mielessä pidemmän aikaa. Söin joskus litsi-nimisiä hedelmiä, joiden kuoret oli niin hauskat että kuivatin ne ja ihan selvät kidat niistä tuli. Niinpä leikkasin ja liimasin niille hammasrivistöt ja ahnaan kielen nahasta, muotoilin muovikukan pikkuseen ruukkuun ja tällanen vaarallisen näkönen kaveri se tuli - poseeratkoon nyt Riddle's Rookissa kunnes saa lopullisen sijotuspaikkansa:

I've been meaning to make this carnivorous plant for some time. A good while ago we had litchi fruit and their skins are so fun I dried them for future use. And they dried into obviously gaping maws. I cut and glued some teeth in as well as a greedy tongue from red leather, molded plastic shrubbery into a tiny pot and this is the dangerous looking result - posing in Riddle's Rook for now, until it finds its eventual home:




14 comments:

Eija said...

Pitkästä aikaa - hienoja olet tehnyt! Woow!

shaairah said...

Kiitti Eija :)

Isabel Ruiz said...

Lo de la planta carnívora es muy original

shaairah said...

Thanks Isabel :)

Drora's minimundo said...

The greedy plant is fabulous!
Great idea!
Hugs, Drora

Unknown said...

Ihana kuulla taas sinusta <3 !
Todella upeita askarruksia ja materiaaleja taas postauksessasi :-) ! Tuo lihansyöjäkasvi on hauskan näköinen ja suorastaan valloittava! Toteutus on myös todella kekseliäs!
Oikein leppoisaa ja nukkistelun täyteistä uutta vuotta <3

Frac said...

Olet tullut takaisin, jes jes jes! Upeita juttuja sulla taas ja paljon! Mä luulen, että mun on pakko (koska toi on superhauska) kans tehä lihansyöjäkasvi mun tulevaan proggikseen. :)

- E

Fabiola said...

The new minis are amazing. I really like the greedy plant.
Greetings, Faby

shaairah said...

Thank you all! I made another of those plants yesterday :)

Kiitos kaikille! Rouva E: Siitä vaan tuumasta toimeen, mäkin tein tolle ekalle kasville kaverin :)

shaairah said...

Heippa Karoliina! Onko sulla vielä blogi jossain? Ihanaa vuotta 2014 sinnekin :)

Unknown said...

Voi juku miten hienoja! Kynttilät ja pullot, miten joku keksii hyödyntää jotain karttaneuloja??? Mä oon vissiin vielä niin vihreä näissä hommissa, etten ollenkaan hoksaa, mitä kaikkea voisi hyödyntää. Ja toi kasvi, ihan paras. :)

shaairah said...

Dänks! Karttaneulaidean mä oon törkeesti kopioinu muilta, niitä on aika monessa blogissa :) Mua vaan harmittaa etten toistaseks oo löytäny Suomesta tai halvalla netistä sellasia läpikuultavia herkullisen värisiä karttaneuloja. Hitsi kun en kerenny Jenkeissäkään ettimään niitä, siellähän niitä ois ollu.

Unknown said...

The greedy plant is wonderful!! And the bottles and candle holder are superb!! Very well done!

Unknown said...

The greedy plant is wonderful!! And the bottles and candle holder are superb!! Very well done!