Tuesday, April 29, 2014

Esittelyssä Bombastus - Introducing Bombastus

Esittelyssä tällä kertaa Bowtruckle Pinesin Bombastus Ampleworth, joka on arvostettu parantaja. Vetäydyttyään eläkkeelle Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaalan johdosta, Bombastus on paneutunut intohimoonsa alkemiaan ja omistaa Bowtruckle Pinesin apteekin nimeltä Felicis Brews. Hän toimii myös kylän päämiehenä ja paikallisen taikayhteisön parantajana. Kuten miehen nimikin antaa ymmärtää, hän on toisinaan hitusen mahtipontinen ja ärhentelevä, muttta perimmiltään Bombastuksen sydän on kultaa.

This time I want to introduce another resident of Bowtruckle Pines, the noted healer Bombastus Ampleworth. After retiring from his post as Head of St. Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries, Bombastus has devoted himself to his passion, alchemy, and owns the local apothecary called Felicis Brews. He is also the head of the village council and healer to the local community. As his name suggests Bombastus can be a bit pompous and blustering sometimes, but he has a heart of gold.


3 comments:

Isabel Ruiz Alonso said...

Bonito personaje

Eena K. said...

Jee, onpa kiva juttu, että sulla on täällä taas pitkä liuta uusia postauksia. Hauska hahmo. Onko tää toisessa elämässään ollut Gandalf? Ainaskin vähän samaa näköä. Tosin saattaapi olla, että Bombastuksella on jotain esi-isiä keskimaassa ja on esi-isiensä kautta Gandalfin sukulainen. :)

shaairah said...

Bombastus on juu edellisessä elämässään ollu Gandalf Harmaa :) Kovasti haluisin vielä joskus Radagast Ruskeankin ja kenties Arwenin, mut vielä ei mahdu budjettiin. Mutta muutama asukasesittely on vielä tulollaan ;)