Tuesday, October 11, 2011

Harry sai pöydän - Harry got a desk

Syksy on ollut rankka ja Asheerahin poismenon myötä ei yhtään helpottunut, mutta askartelu on terapeuttista ja vie ajatukset hetkeksi huolista, joten jotain olen sentään sillä saralla aikaan saanut. Harrylle väkersin työpöydän, sellasen kunnon kokoisen, jolle mahtuu levittämään jos jonkinlaista kirjaa, kääröä ja vekotinta. Aukeavia laatikoita en jaksanut tehdä.

Runko on taas vaneria ja rimaa, jonka oon päällystänyt samoilla kansion osilla kuin Harryn ja Ginnyn sängynkin ja perään läiskäsin vähän blingiä.

This autumn has been a tough one and Asheerah's passing hasn't made it any easier, but crafts are therapeutic and divert my thoughts from my cares at least for a little while, so I have gotten a little something done in that regard. I built Harry a desk for his study, a great big one so that plentu of books, scrolls and contraptions will fit on it. I was too lazy to make drawers that open.

The frame is again plywood that I've covered with faux leather, pieces from the same folder I used for Harry's ans Ginny's bed. Slapped some bling on too.

Viittä vaille valmiina on pari muhkeaa sohvaa ja vino pino kyntiilänjalkoja sekä pari rahia, niistä lisää lähipäivinä.

I'm nearly finished with two sofas, lots of candlesticks and a couple of foot stools, more about them soon.

No comments: