Sunday, May 27, 2012

Voldyn tapetit - Voldy's wallpaper

Tapetoin vihdoin Voldemortin tornipiilon. Mietin ensin kiviseiniä, mut päädyinkin sit siihen, että vanha kunnon Voldy varmaan taikois kernaasti ympärilleen suureelliset puitteet pieneen torniinkin. Ja että näin pääsisin nopeemmin tekemään muuta sisustusta :D Ja lattiathan on kuitenkin "kiveä". Pläjäytin siis yläkertaan (Voldyn makkariin) prameat kullan- ja mustansävyiset tapetit ja alakertaan, joka on ikään kuin "vastaanottotila" jossa Voldemort ohjeistaa kuolonsyöjiä, hopea/mustat tapetit.

I finally wallpapered Voldemort's hideaway. I had intended to put in stone walls, but ended up thinking that good ol' Voldy might perhaps conjure up pompous wallpaper even in this little tower. Plus, I'd get to start on the rest of the interior sooner :D And the floors are still of "stone" after all. So, upstairs (Voldy's bedroom) I put wallpaper in black and gold and downstairs, which is a kind of  "reception hall" where Voldemort can receive his death eaters, I put impressive black and silver wallpaper.


Makkariin on suunnitteilla musta pylvässänky käärmekuosein ja -koristein.

I envision Voldemort's bed as a black canopy bed with snake ornaments and snakeskin patterned fabrics.


Aulan tapetithan on kovin isokuvioiset noin nukkisskaalalla, mutta kun asetin kuviot visioni mukaan, niin ne taitaa sittenkin olla just hyvät Voldylle - mahtipontiset ja prameat mutta koleat. Ikävä kyllä tarve kohdistaa kuviot tietyllä tavalla merkitsi sitä, ettei mun tapettipätkästä riittäny kaikille seinille. Ehkä löydän pätkän sitä joskus, mut paremman puutteessa nakkasin yhdelle seinälle kokomustan, kohokuvioidun tapetin. Se vähän häiritsee mua kun ei ole samaa tyyliä kuin muut seinät, mut toisaalta sille seinälle on suunnitteilla iso, ylenpalttisesti käärmein ja lohikäärmein koristeltu takka, joten ehkäpä se ei loppupelissä haittaa. Katsellaan.

Obviously the pattern on the downstairs wallpaper is huge on a 1:12 scale, but when I positioned the pattern according to my vision of it, I started to think it might be just right for Voldemort - huge, imposing, cold. Unfortunately the need to position the pattern a certain way meant that the piece of wallpaper I had wasn't sufficient to cover all the walls. Maybe I can find another piece of it some day, but at least in the meantime I just covered the one wall with embossed black wallpaper. It bothers me because it's not really compatible with the rest, but on the other hand I'm planning a big, ostentatious fireplace for that wall, with dragon and snake ornaments, so maybe it won't matter. We'll see.


Aulan takaseinän tapettikuvion keskitin niin hyvin kuin mahdollista oli - keskelle on tulossa Voldylle iso, musta, vähän valtaistuinmainen tuoli.

I centered the pattern on the backwall as best I could - I'm planning a large, black, thronelike chair in the middle.


Tapetit ja lattiat ovat siis paikoillaan, täytyy sumplia tuonne sopivat lattia- ja kattolistat. Lisäksi pykään tuohon kyllä vielä kolmannen kerroksen, tarvitsen sinne jonkunlaisen taikaliemihuoneen tms. ja sinne on tulossa myös ikkuna, sillä mulla on matskuissa just sopiva näköala.

So, wallpapers and floors are in place, now I need to find suitable skirting boards. I definitely need to add a third floor as well, I want to put in some kind of potions room and a window, because I have a good view for it.


No comments: