Friday, March 22, 2013

Mitä tapahtui mun kuvilleni? - What happened to my pics?

Tietääkö kukaan mistä tällainen johtuu ja voiko sen korjata: aiemmin, kun viestissä on ollu useempi kuva, kuvaa klikkaamalla on päässyt ikkunaan, jossa on voinut selata kuvat läpi. Nyt, kun kuvaa klikkaa, vain se yksi kuva aukeaa. Ideoita??

Does anyone know what could've caused this and if there's a way to fix it: earlier, when a post had severnd that opened a window where you could look through all the pics. Now I noticed that if I click on a pic, it opens a window to just that one pic. Any ideas??

6 comments:

Eija said...

En ihan ymmärrä kysymystä, mutta sympatiat täältä. Kuvat on joskus harmittavia, eli tarkoitatko sitö vaihetta, kun juttu on jo tehty ja julkaista vai sitä vaihetta, kun otat niitä sieltä linkistä?

shaairah said...

Sitä kun juttu on tehty ja julkaistu ja lukija yrittää selata postauksen kuvia?

Eija said...

eli tarkoita sitä, että kun minä haluan ne nähdä, klikkaan ne tulee "suurina" näkyviin? Pitää kokeilla, saanko toimimaan, raportoin sitte - minulla olki eilen lukjoilla ongelma kommenttien jättämisen kanssa

Eija said...

Pitää paikkansa, yksi kerrallaan tulee, katsoin parit postaukset, sama juttu. Oletko laittanut ne kaikki samalla tavalla sinne? En osaa auttaa tämän enempää, ellei sinulla vaan ole mennyt vanhigossa mikään asetus päälle? Ota yhteys ylläpitoon!

Eija said...

kokeilin omiani, sam juttu - ihan outo homma, siis? joku muutos on. Laitan viestin yhdelle tutulle, joka minut auttoi kuvien suhteen aiemminkin ;)

shaairah said...

Mä yritin kuikuilla asetuksia, mut ei auttant'. Oisko joku tyhmä bloggerin uudistus?