Tuesday, March 26, 2013

Perheet muodostuu - Families form

Koskapa Ginnystä ei jostain käsittämättömästä syystä oo tehty nukkea 5 tuuman koossa, päätin että Dr Whon Amy Pond saa tästedes olla Ginny Potter - ja pikkuinen Amelia Pond taas Lily Potter:

Since there for some strange reason is no Ginny doll in the 5 inch range, Dr Who's Amy Pond will henceforth be Ginny Potter - and little Amelia Pond is now Lily Potter:


Joten, tässäpä Pottereiden perhe - vasemmalta oikealle takarivissä James Sirius, Albus Severus, Ginny ja Harry. (Oikeastaan toi huispausvermeissä oleva vaikuttaa itsevarmemmalta Jamesilta, mut jotenkin halusin kuitenkin näin päin :D Saatan napsaista pois Jamesin prillit.) Eturivissä Lily Luna, pikkumukelo Sirius Neville sekä kaksoset Remus Rubeus ja Minerva Nymphadora (kutsumanimi Minnie):

So, introducing the Potters - from left to right in the back row are James Sirius, Albus Severus, Ginny and Harry. (The guy in the Quidditch gear actually has more of a confident James vibe, but for some reason I preferred it the other way around :D I might snap off James' glasses though.) In the front row Lily Luna, wee Sirius Neville and the twins Remus Rubeus and Minerva Nymphadora (called Minnie):

 Ja sitten Weasleyn perhe - vasemmalta oikealle Rose, Hugo, isoveli Will, Ron ja Hermione. Tuolissa kaksoset Freddy ja Georgina (kutsumanimi Gina):

And the Weasleys - left to right Rose, Hugo, their elder brother Will, Ron and Hermione. In the chair the twins Freddy and Georgina (called Gina):


Tiedän, hiukka enemmän lapsia kuin vikan Potter-kirjan epilogissa :D

I know, a few more kids than in the epilogue of the last Potter book :D

7 comments:

Wyrna Christensen said...

I am impressed with how well they are similar whit the real one.
Hugs
Wyrna

Rouva E said...

Hieno kokoelma figuureja. Olen hiukan (todellisuudessa aika tosi paljon) kateellinen.

Meni kyllä vähän ohi, että kuka oli kuka, mutta eiköhän se jatkossa tule selville. :)

- E

shaairah said...

Hyvä pointti, tarkennanpa tekstiä :)

shaairah said...

Yes I like them a lot!

shaairah said...

Noita figuureja oon saannut kavereilta ja joitain pikkuhiljaa ostanut huutonetistä ja ebaysta. Yleensä noi figuurit on tosi honnakkaita, mut kun kyttää niin joskus lykästää ja niitä saa käytettyinä muutamalla eurolla. Muuten ei mulla millään olis ollu varaa, Dumbledoresta pyydetään uutena sata puntaa! Järjetön määrä rahaa! Flitwickin haluisin vielä, mut sekin on huimissa hinnoissa, joten yritän pitää silmät auki ja toivoa, että se joskus löytyis käytettynä muutamalla eurolla. Yks meni vastikään sivu suun kun joku huusi sen ennen mua kuudella eurolla, vähänkö harmitti!

Rouva E said...

Kiitos selvennyksestä, nyt meni tähänkin umpikaaliin. :D
Voi hitsi, kun mä en oikein osaa tuota ebaytä käyttää, ehkä pitäis vaan uskaltaa kokeilla. Tai ehkä se on se paypal juttu, mikä on vähän kysymysmerkki. Kaikki Potter jutut on nykyään hinnakkaita, kun niitä ei enää tehdä. Just sain ostettua "Huispaus kautta aikojen" ja "Ihmeotukset ja niiden olinpaikat" kirjat, joista maksoin 35e yhteensä. Alun perin ne on maksanut noin 6e kappale. o_O

- E

shaairah said...

Juu kannattaa kyllä, noikin kirjat - jos siis englanti taipuu - on siellä välillä yhden punnan hintaan!